Logopedisten

Als je woorden vastzitten of er niet uitkomen zoals je wilt, als je moeite hebt met horen, slikken of spreken, dan is er iemand die je verstaat. Iemand die je helpt communiceren, zodat je kunt meedoen als ieder ander.

Ineke Fruijtier-Noteboom

Ineke Fruijtier-Noteboom

In 1978 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie te Hoensbroek. Daarna ben ik gaan werken als logopedist op de revalidatie-afdeling van het Groot Ziekengasthuis in den Bosch. Ik heb hier veel ervaring opgedaan op het gebied van neurologische spraak/taal- en slikstoornissen. Na de geboorte van mijn eerste kind ben ik in 1986 gestart als vrijgevestigd logopedist in een eigen praktijk te Rosmalen. Mijn kinderen zijn inmiddels volwassen, en ikzelf heel wat ervaring rijker. Ik ben allround logopedist en geregistreerd dyslexiebehandelaar, en heb mij daarnaast gespecialiseerd op het gebied van spraak/taalstoornissen bij kinderen, pre-logopedie, broddelen, ademtherapie, en logopedische behandeling bij tandheelkunde (OMFT)


Lieke der Kinderen

Lieke der Kinderen

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie in Nijmegen. Na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan als logopedist in het regulier en speciaal basisonderwijs en heb ik 6 jaar als preventief en behandelend logopedist gewerkt bij GGD Gelderland Zuid. In 2013 ben ik gestart als zelfstandige en heb ik als freelancer gewerkt op een SBO in Gorinchem en voor diverse allround logopediepraktijken. Mijn werkgebied bevond zich voorheen grotendeels in de Betuwe, maar sinds december 2015 werk ik dichter bij huis en ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Rosmalen-Centrum. Ik heb me gespecialiseerd op het gebied van spraak-, taal- en stemstoornissen bij kinderen, behandeling van lees- en spellingsproblemen en logopedische behandeling bij tandheelkunde (OMFT).