Logopedisten

Als je woorden vastzitten of er niet uitkomen zoals je wilt, als je moeite hebt met horen, slikken of spreken, dan is er iemand die je verstaat. Iemand die je helpt communiceren, zodat je kunt meedoen als ieder ander.

Lieke der Kinderen

Foto van Lieke der Kinderen

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie in Nijmegen. Na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan als logopedist in het regulier en speciaal basisonderwijs en heb ik 6 jaar als preventief en behandelend logopedist gewerkt bij GGD Gelderland Zuid. In 2013 ben ik gestart als zelfstandige en heb ik als freelancer gewerkt op een SBO in Gorinchem en voor diverse allround logopediepraktijken. Mijn werkgebied bevond zich voorheen grotendeels in de Betuwe, maar sinds december 2015 werk ik dichter bij huis en ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Rosmalen-Centrum. Vanaf 2017 werkten Ineke en ik samen in een maatschap en per 2023 ben ik de eigenaar van de logopediepraktijk. Ik heb me gespecialiseerd op het gebied van spraak-, taal- en stemstoornissen bij kinderen, behandeling van lees- en spellingsproblemen, ademtherapie, stemproblemen, logopedische behandeling bij tandheelkunde (OMFT), larynxmanipulatie en kinesiotaping binnen de logopedie.

Ineke Fruijtier-Noteboom

Foto van Ineke Fruijtier-Noteboom

In 1978 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie te Hoensbroek. Daarna ben ik gaan werken als logopedist op de revalidatie-afdeling van het Groot Ziekengasthuis in den Bosch. Ik heb hier veel ervaring opgedaan op het gebied van neurologische spraak/taal- en slikstoornissen. In 1986 ben ik gestart als vrijgevestigd logopedist in een eigen praktijk te Rosmalen. Inmiddels ben ik mijn werkzaamheden langzaam aan het afbouwen en ben ik er trots op in Lieke mijn opvolgster te hebben gevonden.

Ik werk vooral nog met wat oudere kinderen en volwassen en heb mij gespecialiseerd in de behandeling van OMFT, lees-spellingproblemen, ademtherapie, larynxmanipulatie, en kinesiotaping binnen de logopedie. Ook ben ik acoustic pioneer-, en s.m.a.r.t. coach.

Lisette de Haas

Foto van Lisette de Haas

Ik ben Lisette en ik ben in 2003 afgestudeerd aan de opleiding Logopedie in Eindhoven. Na mijn opleiding heb ik 4 jaar gewerkt als preventief en behandelend logopedist bij GGD Gelderland Zuid, waarna ik in 2007 ben gaan werken als logopedist in een vrijgevestigde logopediepraktijk in Uden. In de jaren daarna heb ik bij diverse andere allround logopediepraktijken gewerkt en in 2010 ben ik gestart als vrijgevestigd logopedist in mijn eigen praktijk in Kerkdriel, waar ik met veel plezier heb gewerkt.

De afgelopen jaren heb ik verschillende functies buiten de logopedie gehad, maar per 1 februari 2024 ben ik bij Logopediepraktijk Rosmalen-Centrum weer terug op mijn vertrouwde plek als logopedist! Mijn specialisaties binnen de logopedie liggen op het gebied van behandeling van spraak- en taalstoornissen bij (jonge) kinderen, behandeling van lees- en spellingsproblemen en logopedische behandeling bij tandheelkunde (OMFT). Daarnaast ben ik Kernvisiecoach, waardoor er tijdens mijn behandelingen ook aandacht is voor “anders leren” en “beelddenken”.